Chubby Bum Bum

Alla inlägg under oktober 2012

Av Stephie - 19 oktober 2012 07:31

ÅH! Äntligen fredag! Men kan tiden gå långsammare eller!? Jag vill väldigt gärna att klockan ska vara runt halv fyra i eftermiddag så att jag kan få träffa min älskling. Åh, jag bara dör lite av att tänka på att det snart har gått två månader och att jag äntligen ska få träffa honom. Men sen är det ju det där med att vänta som jag inte tycker om att göra. Väntar man på något så går tiden så otroligt långsamt. Eller är det bara jag som tycker det?

Men men, fredag idag och livet känns helt okej. Far är i Tyskland och köper...ja, vad skulle han köpa i Tyskland om inte sprit? Han lovade mig att köpa Minttu, Bacardi Razz och en Jägermeister. Pappa betalar. <3

Vad ska Ni göra i helgen då? Tell me your secrets!

 

Av Stephie - 18 oktober 2012 19:37

Sitter och tittar klart på Sagan om Konungens Återkomst och drömmer mig bort till imorgon när jag ska få träffa min älskling. Problemet är bara att tiden går så förbannat, jävla sakta! Jag vill ha fredag nu! Precis nu! Men det går ju inte. Så bästa sättet att fördriva tid så att jag kan komma i säng och gå och lägga mig är att titta klart på filmen. Och sen ska jag packa också. Visserligen ska jag bara packa i min datorväska och inte ta med mig datorn. Bättre att jag tar med mig en bok istället. Eller jag vet inte. Jag funderar på att ta med mig datorn, men senast jag var där så använde jag den knappt. Så jag tror inte jag ska ta med den utan trycka ner kläder i den istället. Mycket, mycket praktiskt.

Och nu dog jag - jättespindel i filmen! Spindelskräck så det bara tjuter om det! Usch... Tur att Marcus har dammsugat upp spindlarna på toaletten hemma hos sig. Små spindlar, men ändå. Äckligt.

Elijah Wood har väldigt vackra ögon.

Jag vill ha fredag. Nu.

 

Av Stephie - 17 oktober 2012 18:38

"I feel something. A slight tingle in my fingers... I think it's affecting me" - Legolas, Sagan om Konungens Återkomst.

Nu ska jag försöka titta klart på LotR-serien. Notera ordet försöka. Ska prata med min lilla älskling också, så jag kommer väl knappast att titta klart.

 

Av Stephie - 17 oktober 2012 17:13

Idag känns det som om jag hunnit med mycket! Jag har hunnit prata med Malin, beställt tågbiljetter till Stockholm, tagit en runda på torget, hämtat ut tågbiljetter till både Stockholm och Kristianstad <3 och köpt leggins. Men sen missade jag ju även mina bussar, så jag fick snällt ta en buss som gick kvart över fyra istället för tjugo över tre. Men men, jag kom hem i alla fall, och det är tack vare en snällt tant som plockade upp mig på vägen och tyckte synd om mig som skulle behöva gå hem i blåsten. Mycket, mycket snällt! Det borde finnas fler såna människor!

Och hårfärgningen igår blev mycket bra den också! Väldigt nöjd. Och Marcus verkade väl nöjd han också. Får väl se vad han säger när han ser det på riktigt på fredag~~

Men nu vill jag ha fredag så att jag kan få åka till min älskling. <3

 

Av Stephie - 16 oktober 2012 20:41

Ja, här sitter jag med massor med färg i håret! Efter att ha sprungit runt i halva stan så hittade jag äntligen färgen jag ville ha. Fick dock betala typ 20:- mer än vad jag tänkt, men det får gå! Jag skulle bestämt ha den förbannade färgen och den fick kosta vad den ville (nästan). Och nu sitter jag då här med färgen i kladdad i håret. Ska bli riktigt intressant att se hur i hela friden det kommer se ut när jag är klar. Åhåh~~


Och mina skor har jag fått köpt. Mycket, mycket nöjd med dagen!

 

Av Stephie - 15 oktober 2012 18:05

Åh! Imorgon får jag pengar! Imorgon ska jag köpa färg och färga håret! Imorgon ska jag köpa skor! Imorgon ska jag köpa tågbiljetter ner till min älskling! ÅH! ♥ Ska bli förbannat intressant och se hur mitt hår ser ut efter att jag färgat det koppasfärgat. Och skorna jag planerar att köpa är dösnygga! Och prissänkta också, enligt DinSko's hemsida. Betalar hellre 300:- för dom än 500:-!

 
Den färgen ska håret bli om allt går som jag vill. Hittade dock ingen bild på skorna, men dom är röda och jättesnygga.

Sen vore det en fördel om det kunde sluta blöda innan jag åker till Skåneland.

 

Av Stephie - 12 oktober 2012 23:44

Känns som om jag håller på att bli sjuk eller nåt. Lite ont i halsen och plötsliga nysningar, och jag nyser inte ofta. Händer mest när jag är sjuk. Vill inte bli sjuk, så det blir bara att ta på sig vinterjackan på måndag och se lagom löjlig ut! Jag menar, vinterjacka och ballerinaskor! Hur dumt ser det inte ut på en skala mellan ett och tio? Fast jag har inga andra skor, så jag får leva med det. Jo, jag har tre på högklackade skor samt ett par lolita-skor, fast det kanske inte heller känns så hajpat. Får väl se när jag har råd att köpa skor. Aldrig typ, men det hör inte till saken.

Juste ja! Jag har fått för mig att jag ska börja teckna realism. Jo, men eller hur va?! Det kommer ju aldrig gå. Är typ...skitdålig på det. ♥ Jag menar, kolla bara! Och nej, bilden hänger inte ihop alls. Jag bara övade.
 


 

Av Stephie - 9 oktober 2012 19:39

Jag hatar att ringa till folk. Spelar ingen roll om det är min pojkvän eller min pappa - jag hatar det! Så igår bestämde jag mig för att jag skulle ringa till ung.mottagningen här i stan för att försöka fixa med mina p-piller och, förhoppningsvis, sluta med dom helt. Men...ringde jag? Nej, det är klart jag inte gjorde. Jag kom inte längre än till "Välkommen till ungdomsmottagningen i Varberg. Tryck 1 för blah blah blah osv". Ja... Det säger väl en hel del? Jag avslutade samtalet när det kom till att jag skulle knappa in mitt telefonnummer. Varför? För jag insåg att jag inte visste vad jag ville ha hjälp med. Eller jo, det vet jag ju egentligen, men jag känner mig bara så dum. Eller jag vet inte. Det är bara jobbigt. Jag måste veta i förväg vad jag ska säga för att det ska komma ut på rätt sätt. Därför ringde jag inte... Men Martina på Eductus har petat hårt på mig med en pinne och sagt att jag måste ringa imorgon och få det fixat. För henne är det mitt prio ett! Och jag kan väl hålla med henne på ett hörn. Det känns ganska viktigt. Så imorgon ska jag ringa och höra mig för. Om jag vågar. Mög.

 

Presentation


Stephie | 21 | Livet | Japan | かわいい | Kärlek | Allt ♡♡♡

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards